Bicikliadó

Úgy gondoltuk, hogy a globális felmelegedés propaganda és karbon credit őrület már nem tud újat mutatni. Tévedtünk. Az alábbiakban olvasható hírből is látszik, hogy függetlenül a globális felmelegedés igazságától vagy hamisságától, itt egyáltalán nem a föld vagy az emberiség megmentéséről, hanem a hatalomról és a pénzről van szó.

Nem is olyan régen még jót nevettünk a CFACT videóján, ahol az ENSZ klímakonferencia résztvevőinek megpróbálták „eladni” az ötletet, hogy a széndioxid kibocsátás csökkentése érdekében viseljenek maszkot. „A végén még a belélegzett levegő után is adót kell fizetnünk!” – viccelődtünk.

Lehet, hogy nem sokáig nevethetünk a poénon…

Egy washingtoni szenátor úgy gondolja, hogy az autójukat hátrahagyó és így a levegő tisztántartásához és a pazarlás csökkentéséhez valóban hozzájáruló polgárokról is le lehet húzni még néhány bőrt: a biciklivel közlekedők fizessenek adót a megnövekedett erőkifejtés miatti extra széndioxid kibocsátásért.

A belélegzett levegő után fizetendő adó valósággá válhat Washington államban. Lassan nem marad emberi tevékenység, amiért ne kellene adót fizetnünk, de úgy látszik, még van hová süllyedni, amire éles bizonyíték a Washingtonban előterjesztett „bicajadó” javaslat.

A javaslatot benyújtó törvényhozók szerint az adó 1 millió dollárt hozhat a kasszába tíz év alatt és ezt az utak karbantartására költenék. A 25 dolláros adót az 500 dolláros eladási árat meghaladó kerékpárokra vetnék ki az államban.

Ed Orcutt képviselő egy kerékpárboltnak írt email üzenetben úgy magyarázza, hogy a biciklisták által kilélegzett megnövekedett széndioxid mennyiség csupán az egyik oka annak, hogy ő személy szerint támogatja az új adó bevezetését.

„Mivel a széndioxid egy üvegházhatású gáz és szennyezőanyag, a biciklisták tulajdonképpen szennyezik a környezetet, amikor kerékpáron utaznak,” írta, hozzátéve, hogy ezért kötelesek fizetni a környezet és az útminőség támogatása érdekében. (forrás)

Az email:

2 hozzászólás
 1. viktória 10 év ago

  Pontosan a bicikli-adó a drága kocsikkal száguldozóknak biztosítana még tökéletesebb aszfaltozott utakat.

  A globális felmelegedés igaz, csak épp nem az-az oka amit sóderolnak– sokat gondolkodtam azon, hogy a geofizikusok, vagy a geológusok, óceánológusok vagy nagyon sötétek”” vagy sumákok, ismerik a Földünk felmelegedésével kapcsolatos fizikai okokat, csak elhallgatják az igazságot kiszolgálva a gazdag réteget, Miért? hogy ha készek lesznek az távoli Űrt bejárni, elhúzhassák a segedelmüket a gazdag felső réteg, anélkül, hogy a nagy tömegű emberi sokaság felfogná, hogy tulajdonképpen az életüket mentik erről a Földről, amely sajnos pokollá fog válni egy pár ezer esztendő múlva!

  Csak gondolkodjatok– mióta világ a világ azóta hihetelenül nagy erdőtüzek lehettek, aztán a metángáz és egyéb mérgező gáz mindig felszabadult a Földből ha földrengés volt ha tűzhányó ébredt- de még se olvadt meg a Sarki jég, és nem emelkedett elöntve partokat és szigeteket az óceán vize.

  A kimutatások szerint az elmúlt 50-70 esztendő alatt megsokszorozódott a tűzhányók működése és sokkal nagyobbak egyre több lett a földkéreg mozgása, észrevétlenül lassul az idő múlása vagy is tovább tart hogy a Föld megfordul a tengelye körül, mivel állandóan és fokozatosan de nő a tömege és mindig is nőtt mióta életre kelt és élő bolygóvá lett!

  Ti akik olyan sokat idéztek a Bibliából annak Ó-testamentumi részletéből is, akkor emlékezzetek azokra a részekre is ahol az Ó-kori zsidó emberek eredettől kezdve sokkal magasabb kort értek el 400-300 és 200 körüli esztendőket! Tévedés lenne? aligha! akkor mi lehet az oka hogy ilyen magas kort írtak le és maradt fent a prófétai életeknél?

  Megsúgom; A Földünk sokkal, de sokkal kisebb tömegű volt. Rövidebbek voltak a napok, mert a Föld tömege kisebb volt hamarabb megfordult a tengelye körül,- és rövidebbek az esztendők– mert a Nap is sokkal kisebb volt, gyengébb volt a gravitációs energiája= kisebb utat kellett megtennie a Földnek, mint korunkra.

  S mind ebből arra akartam felhívni a figyelmeteket, hogy nem szabad mindent elhinni amit az iskolákban a fejetekbe csorgatnak, vagy amit közzé tesznek a tudományos hírekben a Földünkkel kapcsolatban.

  az óceán vize alulról melegszik fokozatosan nem pedig felülről.- csak azért nem mérhető tökéletesen, – bár vagy ezt is elhallgatják vagy nem is gondolnak erre a lehetőségre– mert a víznek meg van az a sajátos tulajdonsága hogy a hideg viz lefelé süllyed a melegedő pedig felfelé áramlik.- vagy is óceán fenéken a víz mindig hűvösebbet mutat, mint ami a reális lenne! Na ezért olvad a É-Sarki-jég.
  A Déli Sarok nyugisabbnak látszik, de csak látszik mert a sarki óceán jegesedése alatt bizony kéregrepedések és tűzhányók vannak — bár a Föld belső izzó lávamasszájának forgása és örvénylése mindig felfelé az egyenlítő és Északi Sarok felé nyomódik főleg– ezért van az, hogy az Izlandi szigetek a legveszélyeztetettebb szigetek, ott több a forró gejzír, az aktívan működő tűzhányó.

  Attól tartok hogy a 50 év múlva az óceán 1métert is emelkedhet következmény a szigetvilág egy része eltűnik északon és délen is, de a különböző földrészeknek a partvidékét is elönti az óceán megemelkedett vize.

  Kérdezhetitek honnan vettem mind ezeket ami teljesen ellentmond a tudományos mai bevallott” ismeretekkel?

  Volt egy nagyon ritka képességem, és azt kihasználva “megnéztem” a földünk belső szerkezetét, 1991 tavaszán!! Utána ezt a képességemet, többé nem gyakoroltam, mert “”szembesültem a Földünk isteni, Teremtő ERŐIVEL””
  Óvtak már az akkori koromban (50 éves voltam) az életemre veszélyes kíváncsiságomtól. Igaz nem kürtöltem széjjel a világban e képességemet de ha megtettem volna, az itt állomásozó oroszok, lecsaptak volna rám! többet értem volna számukra mint korunkban a műholdas leskelődésük “egymás portálja” felett!

  A lényeg az hogy a Földünk eredetileg egy aranyos, kicsi bolygócska volt és belülről kifelé forrósodott át, nőtt a tömege, az energiája, lassult az idő. Viszont mind ennek az lett a következménye, hogy a Föld közepén elhelyezkedő Mag körül, –kb!! (a felhők méretét látva a innen a földről, és ahhoz hasonlítva az arányokat) a láva örvények nagyságát megítélve az Üres Tér felett az lehet legalább 2000 km- vagy is amit a geológusok saccolnak a Föld anyagi sugarának a Magig, az téves, mert abból 2000 km legalább ami csak, üres-Tér! Amely az idők folyamán keletkezett.

  Ha bármiféle nagyobb katasztrófa bekövetkezne,- mert kintről becsapódna egy hatalmas a aszteroida és túlságosan felborulna a természet egyensúlya, akkor sajnos a magnetoszféra visszahúzódhat, mert lenne is elég helye hozzá, amit viszont az élet hosszabb ideig nem bírna ki, elpusztulna!

  Sajnos lehet, hogy egy ilyen univerzumi ajándék várható még a jövőben- remélem nem lesz túl nagy, ormótlan kődarab”…az is lehet hogy amit mutattak” nekem, az már rég megérkezett. Sajnos az idő meghatározásukat” nem értettem.

  szóval az előző beíráshoz azt tenném hozzá, hogy a föld alatti bunkerek építése felesleges pénzkidobás, mert a földrengések világszerte megszaporodnak, mint ahogy a mérges gázok is feltörnek egyre több helyen a földből, tehát ez a fajta “túlélési spekuláció” és igyekezet sajnos életveszélyes okoskodás.

  Viszont a emberi társadalmak gazdasági és pénzügyi helyzete a világon SEHOL nem fog jobb lenni, ennek okáért, nem ártana a takarékoskodás, a minél egyszerűbb életstílushoz való szokás, valamint az élelmiszerek tartalékolása.
  Minél egészségesebb élet-stílus, hogy a várható katasztrófákat, az ember minél erősebb, egészséggel kibírhassa!

  Aztán tessék nyitott szemmel és füllel élni ebben a világban, nem elhinni mindent- nincsenek csodák és nem is lesznek csodák! Se utolsó-ítélet, se harsona szó, se angyalok, se ördög, se semmi ilyen antik mese nem fog megelevenedni!! Sőt még a hőn várt Jézus se fog megjelenni, se segíteni, mert Ő IS CSAK EMBER VOLT !! AKI SOK MINDENBEN TÉVEDETT!!– a saját feltámadásában is, mert többet képzelt önmagáról sajnos, mint ami volt, -egyszerű ember a sok közül, csak épp transzcendens gondolkodású!

  A létezésnek van egy univerzális törvénye- minden születik, fejlődik, kiteljesedik majd megöregszik, és elpusztul– ez érvényes az egész univerzumban minden anyagi létezőre, így a Földünkre is, és arra is amit a Földünk két Teremteni képes isteni Energiája alkotott, az életre is születünk, élünk, kiteljesedünk, majd megöregszünk, a testünk porrá válik, a lelkünk visszatér a Teremtőkhöz a Földünk szívébe, halhatatlanná leszünk lélekben.

 2. aasoft 11 év ago

  ” le lehet húzni még néhány bőrt: a biciklivel közlekedőkről” úgy érzem valójában csakis erről szól egész, ahogyan az élet más területén is az emberekről.
  A hatalmon lévőknek semmi nem elég, úhy látszik még nem jöttek rá, hogy a sírba nem vihetik magukkal a pénzt.

Válasz elküldése

Kapcsolat

Most nem vagyok gépnél. Írj, ha kérdésed van! :)

Küldés folyamatban

©2024 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

vagy    

Forgot your details?

Create Account