A harmadikos olvasókönyv szerint Obama az Ígéret Fia

Nem mondom, hogy a „Common Core” néven futó új amerikai nemzeti tanterv által akkreditált, harmadik osztályosoknak készült olvasókönyv meggyőzött arról, hogy Barack Obama lenne az Antikrisztus, mindenesetre érdekes, hogy a kommunizmusból ismert, a különböző nagyvezéreket éltető, demagóg szövegek most az Egyesült Államokból köszönnek vissza.

Íme néhány további gyöngyszem a „Barack Obama – Az Ígéret Fia, a Remény Gyermeke” című olvasókönyvből:

„Vajon egyszer képes leszek az ilyen embereknek segíteni?” – írja a könyv a kis Obamáról, miután egy koldust látott az utcán, majd hozzáteszi, hogy „a remény mélyen gyökerezett benne”.

Egy másik részben pedig ez áll: „Egyik reggel magára vette azt a nevet, amit születésekor kapott. Apja, Barack nevét. Először életében büszkén viselte, mint a tarka ruhát,” – egyértelműen József történetére utalva.

Természetesen a közösségi munkájára való utalás sem maradhatott ki:

„A munka nehéz volt, sokszor nézett szembe a bukással, néhol egy-egy sikerrel tarkítva. Reggelente és késő este Barack házról házra járt, könyörögve, kérlelve és prédikálva, hogy mindenféle idegent rávegyen arra, hogy együtt meneteljenek a jobb élet reményében.

Keményen dolgozott, mint egy gazda, aki szavakat ültet: Igen, képesek vagyunk!”

Hm…

Mit gondoltok?

3 hozzászólás
 1. Pötty 10 év ago

  Még egy dolog van még itt, Dán 11:21: “És ennek helyébe egy útálatos áll, a kire nem teszik az ország ékességét; hanem alattomban jő, és hízelkedéssel jut az országhoz. ” Szokásos választási kampánya volt, nyert és kész, de lehet, hogy rosszul tudom.

 2. Pötty 10 év ago

  Igazából ez így csak a propaganda tényét bizonyítja.

  Szerintem Obamát egyelőre “csak” a diktatúra szorgalmazásával lehetne esetleg vádolni.

  Egy remek oldal, az idokjelei.hu ( http://idokjelei.hu/2011/02/az-antikrisztus-profilja/ ) a Dániel 7.20-szal magyarázza, hogy a termete magasabb a társaiénál – ez pl. nem teljesül az ő esetében. Említi a Dán. 11.37-et is, hogy “nem gondol asszonyok kedvencével” és úgy magyarázza, hogy vagy cölibátusban él, vagy homoszexuális – elvileg ez sem teljesül, felesége van és gyermekei. Természetfeletti erőkről sem tudok. Persze idővel kiderülhet bármi. De akkor mi a hét fej (a hét hegy és hét király, akik közül ő a nyolcadik)? És a Nagy Parázna továbbra is az USA ebben a felállásban? És hogyan illeszthető be az észak-déli háború a Dán.11-ben? Szóval szerintem túl sok helyen nem passzol (egyelőre?)

 3. Xenia 11 év ago

  Ez olyan, mint az előző rendszerbeli kelet-európai tankönyvek. Ott olvastam ilyen szépeket Leninről 🙂

Válasz elküldése

Kapcsolat

Most nem vagyok gépnél. Írj, ha kérdésed van! :)

Küldés folyamatban

©2024 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

vagy    

Forgot your details?

Create Account