A magyar Bilderberg kapcsolat

Az elmúlt napokban több portál is foglalkozott a Bilderberg konferencia magyar vonatkozásaival.

A Hirado.hu cikke szerint a KDNP úgy gondolja „Bele akarnak avatkozni a magyar választás eredményeibe.”

Pálffy István a Ma reggel című műsorban azt mondta: Bajnai Gordonnak tisztáznia kell szerepét.

“Az, aki ebben érintett, láthatóan, elhangzott a neve, a forrás is hivatkozott rá – Bajnai Gordon – valljon színt, hogy milyen ígéreteket tett a választási eredmények – mondjuk így, hogy megkérdőjelezése érdekében Viviane Redingnek”

Az Index.hu-n ma megjelent cikk szerint ezzel szemben „több forrás alapján is úgy látszik, a globális háttérhatalom karmai nem érnek el a magyar szavazófülkékig.”

A hírportál szavazást is indított a kérdésben:

A nem reprezentatív felmérés alapján márpedig a magyar ügyek külső machinációja csak második helyre futott be: kicsit több mint 2000 olvasó gondolta úgy, hogy a titkos csoport a magyar tündérmese kigáncsolásán dolgozik, így tudott 4000 feletti vokssal révbe érni a “A pénzuralmi bankárvilágrend nevében eldöntik, hogy hogyan folytatódjon a válság” opció.

Az Idők Jelei legtöbb olvasója számára nyilvánvalóak a háttérhatalmi törekvések, ezeknek azonban nem a Bilderberg csoport a központi irányítója. Számos hasonló szervezet létezik, a Trilaterális Bizottságtól a Külkapcsolatok Tanácsán át a Világbankig és ezek mind ugyanazon célért, a világkormány felállításáért tevékenykednek. Érdekes módon ezek közül a Bilderberg csoport kapja a legtöbb médiafigyelmet. Vajon miért? Nem lehetséges, hogy a szervezet egyik célja a figyelemelterelés?

Hazánk szerepére visszatérve elég nagy valószínűséggel kimondhatjuk, hogy mivel Magyarország Európa közepén található, az aktuális kormány összetételétől függetlenül nehéz elképzelni, hogy ebből a tervből „kihagyják”.

A háttérhatalom működésének logisztikáját az alábbi cikk nagyon érthetően foglalja össze:

Adrian Salbuchi: A készülő világkormány

3 hozzászólás
  1. ÉVA 8 év ago

    Miért nem beszél? honnan tudja, hogy ki az aktív/passzív amikor azért – lássuk be – mégis csak egy titkos csoportról van szó.

  2. Thea 11 év ago

    Sajnos a háttérhatalomban egyházi vezetőket is találunk bőven. 🙁 Azért fenntartom, hogy a Bilderberg klub inkább egy front szervezet.

  3. Plesko István 11 év ago

    sziasztok!erről miért nem beszél semelyik egyház (Bildenbeggek)?

Válasz elküldése

Kapcsolat

Most nem vagyok gépnél. Írj, ha kérdésed van! :)

Küldés folyamatban

©2024 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

vagy    

Forgot your details?

Create Account