"mert tudom, kiben hiszek…"

Ennek a témakörnek tartalma 16 hozzászólás, 3 résztvevő. Utolsó frissítés:  wiiking 9 éve, 11 hónapja telt el.

  • Szerző
    Bejegyzés
  • #639
     viktória 
    Felhasználó

    Kedves Ida többek között azt próbáltam elmagyarázni, hogy az elragadtatás nem akkor történik, amikor a Föld életének utolsó idejét éli és a természet elpusztul, a Földünk holt bolygóvá válik ismét. Mert nincs olyan hogy a holt lelkek itt várakoznak, az utolsó ítéletre, mint azt János is megjövendölte, – elég skizofrén látomásaival, vagy épp valótlan, csak fantazmagóriájával. Hanem minden ember miután meghal, bármelyik korban, az ókorban vagy ebben a korban vagy a jövőben, az első pár percben eltávozik és elindul az isteni Teremtőhöz.–

    Csak nem mind ér el oda, mert a lelke elnehezült, és e miatt elpusztul ismét szervetlen anyag részévé lesz. Az a lélek viszont amelynek ÉN-je tisztán, szeretettel, becsülettel élte le az életét, s nem tartott meg önmagának többet mint amennyi a szükséges az élethez, az eljut a Föld szívébe és oda belépve eggyé válik az isteni Teremtővel és halhatatlanná lesz. Szent léleknek csak a Teremtő ERŐK Jelenéseit szabadna nevezni!

    Az hogy engem megkereszteltek, majd bérmálkoztam, az nem jelenti azt, hogy az ember ez által szentté válik.

    Még annak ellenére se, váltam többé, hogy bénákat állítottam lábra és indultak el, vagy komából hoztam vissza reménytelen eseteket vagy elmulasztott a sugárzásom minden bőrbetegséget az érintésem csillapítja a feszültséget, a meddő nő teherbe esik, a cisztát kihúzom a testből ha van valahol kijárat, megérzem a fejben és a testben is a rákos betegséget a gyulladást a tályogot, de soha nem jutottam el még gondolatban se, akkora nagyképűségig, hogy többnek érezzem magam a többi egyszerű embernél. Nem érzem magam szentnek se, mindennek ellenére se, csupán egy embernek, a 7milliárd ember közül.

    S akkor nem is említettem azt az apróságot, hogy életem során csak a lélekfazonommal bejártam a Földünket É-D ig és lementem a Földünk szívéig kockáztatva ezzel az életemet is csak azért, hogy megtudhassam az igazságot– meddig lesz élhető bolygó a Földünk és mi lesz ha elpusztul– Jelen pillanatban már ott tart, hogy agonizál!!

    Mert vagy a tudomány becsapja a tömegembereket a hamis információival, és a legmagasabb, leggazdagabb kevés lélekszámú kasztréteg, sumák módon fog elmenni innen és a tömegeket itt fogják felejteni egy fokozatosan felforrósodott, elgázosodott bolygón! vagy tényleg keveset tudnak a saját földjükről.

    Egyes próféták valóban átélhettek látomásokat, de nem a szellemi Istentől, hanem az anyag lelkétől, ő képes képeket sugallni az emberi és állati memóriára, csak a mai kor tudásával is, nehéz megérteni az egymás után rohanó, gondolat sugallta képeket, szavak nélkül.

    A szellemi teremtő nem szokott beleavatkozni az életbe, csak nagyon ritkán, és az a szálainak rezegtetésével, szavakat utánzó hangok formájában mondja el azt, amit akar.

    Feltámadás… Istenem!!! Itt a Földön soha nem fog bekövetkezni!- jöhet akár egy tucatnyi Jézus is! Ha a Földünk holt bolygóvá lesz, a Szellemi Szent Isten lelke, a hozzá eljutott és vele eggyé vált összes lélek legyen az ember vagy állat, mind kiszakad a Földünkből és valahol a univerzumban egy élhetővé tehető bolygón, ismét feltámad, önmagát alkotva meg, a Teremtővel együtt!-

    Nincs és nem lesz se megbocsátás, se pedig ítélet, se a múltban, se a jelenben se a jövőben, mert nincs reá szükség! Az embernek Önmagának és csak azután Istennek kell, hogy bebizonyítsa, hogy valóban isteni Teremtménye a Földnek! Minden élő önmaga ítéli saját lelkét vagy pusztulásra vagy halhatatlanságra azzal ahogy élt, mert a bolygónk belsejét kitöltő láva tömeg valóban pokoli azon csak fénysebességgel áthaladó lélek képes túlélni megsemmisülés nélkül!

    Minél több bűnt követ el valaki életében szembe haladva a természettörvényeivel, annál jobban fog lelassulni a lélek haladása. Azok a dollár milliárdosok biliárdosok, akik ma güzü módon, lelkiismeretlenül élnek, miközben a világ 2 milliárd embere szinte éhezik nagyon komolyan írom, elpusztulnak az utolsó útjukon! Azok pedig akik sumákul elhallgatnak bármit az emberiség elől és ellógnának a Földről bárhova, azok az űrhajókon fognak megsemmisülni örökre!! Mert nem lesz Isten, aki halhatatlanná tegye őket!

    #640
     Névtelen

    Kedves Viktória!

    írod:
    “TE honnan tudod hogy ha valakit elragadnak akkor utána Jézushoz fordulás lesz? Megtapasztaltad talán te magad, vagy csak olvastad másoktól?”

    Olvastam, és hallottam. Nekem nem volt ilyen tapasztalatom. Viszont arról tettek bizonyságot, akik megjárták akár a poklot, akár a paradicsomot, és visszajöttek, hogy megtértek Istenhez, Jézus befogadása által.( És valóban igazad van, mert nem mindenkinek volt tapasztalata, attól függ, hogy meddig jutottak el. )
    Bár mint mondtam, nekünk a bizonyságunk nem abban van, hogy láttuk, vagy hallottuk.

    írod:
    “Tehát megjártam a holtak útján, de Jézusról soha nem volt szó se látomás, se jelenés, se semmi!!”
    Ott nem is beszélnek róla! Viszont te segítségül hívhatod a nevét! Ha nincs, akkor nem vesztettél semmit, de ha van, akkor nyersz!

    Amit viszont a “teremtőkről” írsz, hogy nem képesek se erre, se arra…! Akkor hogyan teremtettek bármit is! A gond az, hogy nem a Teremtővel találkoztál, hiszen csak ők mondták neked, hogy ők azok, de mint ahogy láttad, semmire se képesek. Akkor meg hogyan tudtak teremteni?!

    #641
     Névtelen

    Drága Viktória!

    Téged elkaptak! Kérlek ne higgy nekik, hazudnak! Nem teremtők, hanem a hazugság lelkei! Nem tehetsz róla, valószínűleg valamelyik ősöd adott oda nekik prédául, de amit csináltál, ahogyan elmondtad, az mind az okkult erők műve! Nem csak a kártyajóslás, vagy a bűbájoskodás, boszorkányság az okkultizmus, ezek az erők, amik megnyilvánultak általad, ezek is azok, ezek se Istentől, a Teremtőtől valók!
    Minden Istentől való gyógyulás, csoda és stb, csak Jézus nevében, a Szent Lélek által történik. Ha nem abból, akkor a másik oldaltól származik. Hiszen Sátán is hatalmas hatalommal felruházott teremtmény, aki az embereken keresztül tesz csodákat, gyógyulásokat, levitációt, gondolatolvasást, és hasonlókat. Tudom, hogy elhitettek téged, és tagadják mind Isten, mind Jézus létét, sőt a sajátjukat is ( mármint, hogy kik ők valójában ), mert nekik az a lényeg, hogy minél több lelket a kárhozatba taszíthassanak. És nem válogatnak a módszerekben! A becspást, az elhitetést, a valóság elferdítését , hazugságot, csodákat, “gyógyításokat”, mind-mind bevetik! Hiszen ezért van az a rengeteg hamis “vallás” is, hogy az embereket megtévesszék, és a kárhozatba taszítsák!

    Nagyon kérlek, hívd segítségül Jézust! Ő meghalt érted is, hogy megváltson ezek kezéből, hogy megszabadítson téged is, és hogy az Isten országába vigyen által. Mert Ő azért jött, hogy megkeresse, és megtartsa azt, ami elveszett!
    Mát. 11,28
    Jőjjetek én hozzám mindnyájan, a kik megfáradtatok és megterheltettetek, és én megnyugosztlak titeket.
    Ján. 6,35
    Jézus pedig monda nékik: Én vagyok az életnek ama kenyere; a ki hozzám jő, semmiképen meg nem éhezik, és a ki hisz bennem, meg nem szomjúhozik soha.

    #642
     viktória 
    Felhasználó

    Kedves Ida én nem azt írtam, hogy— “”Amit viszont a “teremtőkről” írsz, hogy nem képesek se erre, se arra…! Akkor hogyan teremtettek bármit is! “”

    Hanem azt hogy nem avatkoznak bele az életbe és nem ítélkeznek, mert nincs reá szükség, hogy ítélkezzenek bárki felett. Maga az az ÚT amit a léleknek meg kell tennie a szellemi Istenig, olyan iszonyatos hogy a mocskossá, terhekkel teli lélek a lelassul haladása miatt megsemmisül, tehát el se jut az isteni Teremtőig.

    Egy másik ember gyógyítása nem valamiféle külső akármi, szellem segítségre sikerül, Mint hajdan gondolták, hanem egy gyógyítónak erős lélek energiájának kisugárzására, beleérző képességeinek köszönhetően.De ez a képesség minden emberben benne van, ha lelke tiszta és felerősíteni képes annak erejét. A bennünk levő lélek az isteni ERŐK által adományozott akkor amikor az életet teremtették. A lelkünk nem valamiféle emberi utánzat, hanem Ember formát rajzoló energia szálaknak összessége amelynek hullámain születik az érzelmi színezetű gondolat. ezért képes a testet elhagyó lélek gondolkodni, érezni, látni.

    Nem véletlen az, hogy a gondolatunk gyógyítani képes, hisz teremtéskor kapták az őseink és ismételten annak miniatűr energiáját átörökíteni vagyunk képesek a születendő utódainkba.

    Viszont ennek ellenkezője is igaz, hogy a saját gondolatunk megbetegíteni de még elpusztítani is képes bennünket. – S ha valakinek nagyon erős a lélek energiája (őseinek,szüleinek köszönhetően) ezért képes kisugárzása gyógyítani illetve, ártani a környezetének.

    minden tiszteletem Jézus emlékének, hisz egy Valaki volt, aki az egy Isten hitet transzcendens gondolkodásával a kereszténységgel megalapozta.
    De Én még is féltem a jövő nemzedékeit, hogy a vakhit miatt elpusztíthatja önmagát még itt a földön, mert valamiféle csodában, feltámadásban, Jézus eljövetelében hisz–

    S EZZEL tulajdonképpen becsapva önmagát, feláldozza az életet a pusztulásnak a Földön, miközben a felső leggazdagabb réteg titokban eltávozik majd egy pár szolgalélekkel egy élhető bolygóra.

    Holott ha az igazságot akarja az emberiség ismerni akkor fel kellene fognia hogy Teremtőnk a Földünk és annak két csodálatos Lélek energiája amelyek olyanok mint a mi testünk és a benne száguldozó két isteni eredetű, teremtés által adományozott, lélek energiánk.

    az ember több ezer esztendeje ismeri mind kettőt, csak nem gondolja azt, hogy az a Földünk Isteni lelke, amely a Magban van és onnan áramlik ki Északon és védőn borul fölénk, majd áramlik vissza a Déli saroknál. De még az élet lelkét se ismerte fel, hogy az, ami bennünk van a testünk lelke. Vagy is az idegrendszerünk energia hálózata a test-lelkünk, mely halandó és az amit a kínaiak előszeretettel szurkálgatnak 5000 éve immár, az a szellemi lelkünk, amelyen a gondolatunk születik és örökre fennmarad amely halhatatlanná képes válni- de csak akkor, ha egyesül és azonosul a Földünk Isten lelkével. Ezt a lelkünket képes utánozni miniatűrként az isteni Jelenés is…

    Az Igazságot azért fontos megtalálni, hogy az élet fennmaradjon és ne pusztulhasson el hanem örökké fennmaradva ismét újraszületve, egyre tökéletesebbé váljon!

    azt írtam az igazságnak számtalan arca van– hisz ahány hit-világa van az emberiségnek annyi igazságot tart fenn- de valójában az IGAZ-at még egyik se válaszolta meg! Jézus se!
    Mert az örökkön-örökké élet fennmaradása, a legfontosabb ezen a világon!

    #652
     Névtelen

    Kedves Viktória!

    Értem én, amit mondasz, csak te nem érted ( illetve érted, csak nem hiszed) , amit én mondok. írod: “…ha egyesül és azonosul a Földünk Isten lelkével.” A föld teremtmény, ahogyan minden más is a világegyetemben. És még azok az energia lények is, akik neked teremtőként jelentették ki magukat! Én megértem, hogy ragaszkodsz a tapasztalataid által megismert dolgokhoz, és azokat igazságként fogadod el, mert tudom, hogy milyen nagyon nehéz dolog elvetni az embernek azokat a dolgokat, amiket addig igazságként értelmezett, vagy “ismert”. Sőt, biztosan, hogy lehetetlen is Isten kegyelme nélkül azt megtenni! Viszont arról tehetünk mi keresztények bizonyságot, hogy mi is személyesen találkoztunk Jézussal, és mi is személyes kapcsolatban vagyunk vele! És mindenki, aki keresi az igazságot ( és nem azt akarja, hogy az igazság feltétlenül úgy nézzen ki, csak az legyen, amit ő eddig ismert ), az megtalálja. Mert Isten azt ígérte! Ha csak egy kicsit is megpróbálnál Isten felé, Jézus felé keresni, ( Mert, aki keres talál, és a zörgetőnek megnyíttatik! Boldogok, a kik éhezik és szomjúhozzák az igazságot: mert ők megelégíttetnek. ) szólni, és kérnéd, hogy jelentse ki neked az igazságot magáról( mert te hajlandó lennél elengedni azt, amit most te annak tartasz, ha kiderülne, hogy mégse az az igaz), akkor megtenné. ( Mint mondtam, veszíteni nem tudnál rajta! )

    Mert nyilván van az Istennek haragja mennyből, az embereknek minden hitetlensége és hamissága ellen, kik az igazságot hamissággal feltartóztatják.
    Mert a mi az Isten felől tudható nyilván van ő bennök; mert az Isten megjelentette nékik:
    Mert a mi Istenben láthatatlan, tudniillik az ő örökké való hatalma és istensége, a világ teremtésétől fogva az ő alkotásaiból megértetvén megláttatik; úgy, hogy ők menthetetlenek.
    Mert bár az Istent megismerték, mindazáltal nem mint Istent dicsőítették őt, sem néki hálákat nem adtak; hanem az ő okoskodásaikban hiábavalókká lettek, és az ő balgatag szívök megsötétedett.
    Magokat bölcseknek vallván, balgatagokká lettek;
    És az örökkévaló Istennek dicsőségét felcserélték a mulandó embereknek és madaraknak és négylábú állatoknak és csúszó-mászó állatoknak képmásával.
    Annakokáért adta is őket az Isten szívök kivánságaiban tisztátalanságra, hogy egymás testét megszeplősítsék;
    Mint a kik az Isten igazságát hazugsággá változtatták, és a teremtett dolgokat tisztelték és szolgálták a teremtő helyett, a ki mind örökké áldott. Ámen.

    Mert sajnos, most abban az állapotban vagy, amikor: … és tisztelé az ég minden seregeit, és szolgála azoknak.
    Isten előtt mindenki utálatos, aki ilyeneket cselekszik ” Ne találtassék te közötted, a ki az ő fiát vagy leányát átvigye a tűzön, se jövendőmondó, se igéző, se jegymagyarázó, se varázsló; Se bűbájos, se ördöngősöktől tudakozó, se titok-fejtő, se halottidéző;
    Mert mind útálja az Úr, a ki ezeket míveli, …

    Én tudom, hogy te hiszed azt, hogy ezek az erők, amik benned működnek, ill sokakban másokban is, ezek mindenkiben benne vannak, csak szunnyadnak, de mi tudjuk, hogy a sátáni erők is valóságosak, csak éppen nem mindenkinek tárják fel valódi származásukat! Igazából csak azoknak , akik önként a Sátán oldalára állanak, és tudatosan neki szolgálnak. A többieket megtéveszti, elhiteti, azzal általában, hogy még a saját létezését is letagadja. Sajnos tényleg nem tudok mást mondani,mint hogy neked kell keresned az igazságot, és neked kell kételkedni kezdeni abban, hogy biztosan az e az igazság, amit te annak tartasz, és neked kell személyesen Istenhez, és Jézushoz fordulnod , kérvén, hogy jelentse, jelentsék ki neked az igazságot.

    írod:
    “azt írtam az igazságnak számtalan arca van– hisz ahány hit-világa van az emberiségnek annyi igazságot tart fenn- de valójában az IGAZ-at még egyik se válaszolta meg! Jézus se!”

    Az a baj ezzel, hogy ez is hazugság, amit csak akkor ismerünk fel, ha valóban találkozunk Istennel. Szerintem itt mi is, valamennyien ilyeneket mondtunk addig, amíg nem találkoztunk mi is személyesen Vele!

    #653
     Névtelen

    Kedves Viktória!

    Amit pedig a lélek megsemmisüléséről írsz, az megint csak becsapás, ami most fog még inkább elterjedni. Sajnos nem megy ilyen könnyen a dolog. Az emberek halhatatlannak lettek teremtve, és Isten tervében ez nincs benne, hogy a gonoszakat egyszerűen csak megsemmisítse! Mindenki a cselekedetei szerint lesz megítélve, és a cselekedetei szerinti, Isten által teremtett helyre fognak az emberek kerülni, ahol az örökkévalóságot fogják tölteni. Egyedüli menedék az Úr Jézus Krisztusban van. Benne biztosított a bűnbocsánat, és az örök élet. Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen. És lészen, hogy mindaz, a ki az Úrnak nevét segítségül hívja, megtartatik. Mert minden, a ki segítségül hívja az Úr nevét, megtartatik.

    #654
     viktória 
    Felhasználó

    Látod Ida ott kezdődik a kettőnk hite közötti hatalmas különbség, hogy Te a vallások mese istenségét ismered, mert olvastad.

    egyébként ez a legképtelenebb kitalációja minden vallásnak, hogy a Teremtő Istenünk alkotta az univerzumot is…..?

    Akkor mekkora lehetett vajon a vallások szerinti Isten ha a gigantikus csillagokat vagy épp a mi Napunkat is alkotni volt képes?– és miképp alkothatta a földi életet?– talán elektor-mikrószkóppal, az univerzum gigantikus létesítményei után?

    Az univerzumi láthatatlan Isten ötlete úgy 3 és félezer éves, egy habiru Ábrahám-é volt.
    Ha nem tudta meghatározni az Isten formáját, kinézetét így kitalálta a láthatatlanságot, majd kihelyezte jó messzire az univerzumba. egyébként minden vallás ezt át is vette, mert elég jól bevált!!!

    A másik hogy figyelmetlenül olvasol. Én azt emeltem ki, hogy Isten, a Teremtőnk egyetlen lelket se semmisít meg!

    minden ember saját életével, cselekedeteivel, előre meghatározza lelkének sorsát. Tehát már az Istenhez vezető úton megmérettetik a lélek tisztasága, mert az-az út maga a pokol amin vagy áthalad fénysebességgel és eljut a Teremtőig, ahol halhatatlanná válik általa, vagy ha túl sok bűn terheli a lelkét, akkor a haladása lelassul és megsemmisül a lélek ismét szervetlen anyag részévé válva.

    ehhez tenném még hozzá nagyon fontos tudni– Ismered te is a gyónást, amikor valaki meggyónja az elkövetett bűneit egy papnak. Na már most Isten akkor se menti fel, se pedig a pap, a bűnei terhe alól, viszont van egy igen nagy előnye a gyónásnak, hogy bár a bűn nem tűnik el a lélek szálról mint történet, viszont minden bűnt általában az emberek gondolatilag letakarnak, hogy ki ne derüljön- a gyónással viszont kitakarja a bűneit, a gyónással felszabadulhat a lélek és ha utána többé nem is követi el, akkor a lélek könnyebbé válik és a halála után a távozásakor gyorsabbá.

    A Jézussal kapcsolatos írásodhoz azt tenném hozzá, hogy személy szerint Én soha senkit nem terhelnék a bűneimmel. Ha valaki bűnt követ el, az vállalja annak következményeit, itt az életben, majd a halál után is! ez az én igazságom!

    Milyen kényelmes képzelgés kiválasztunk valakit, történetesen Jézust és a keresztény emberek egy BŰNBAKOT alkottak belőle, aki majd megszenvedi helyettük ami járna büntetés vagy valamiképp kiügyeskedi a bűnhődés elmaradását… nem igaz?? ez olyan undorító emberi tulajdonság!

    Pedig írtam de azt is rosszul értelmezted tán? — Milyen Létezés a Teremtő Isten, vagy hogy a Földünk energiája valójában? A halhatatlanság elérése se élet lesz hanem energiaként válik az élet halhatatlanná… S egyszer nagyon sokára, valahol egy élhetővé tehető bolygón újra teremti önmagát, de már Isteni teremtőként… de ez már számomra is csak remény, sejtés egy olyan létezővel szemben, mint a Földünk Isten LELKE, hogy a hatalmas tudata, ezt képes lesz megvalósítani egyszer, hogy a valamikori teremtményei, az egész élet, ne pusztulhassanak ki!

    Ismétlem nincs Sátán ez csak kitaláció szintén egy bűnbak akire rá lehet fogni a bűneink okát.

    S tudod én már ismerem az igazságot, mert szembesültem az Isten valódi létezésével, és szembesültem a csak Jelenésével is.

    S mióta valakim meghalt 2012 februárjában és megkeresett a lelke megérintve finoman a vállamat és elköszönt ezzel jelezve, hogy nem tévedtem abban amit meséltem Neki… azóta vagyok biztos abban is hogy a lelkünk a testhalálát túl élve, eltávozik a holttá lett testből és elindul az utolsó-útjára a Földünk Lelkéhez= Istenhez.

    szóval túl sokat tapasztaltam, és éltem át életem során kedves Ida, és én abban hiszek amíg élek, remélem még vagy 7 esztendőt kaphatok a sorsomtól- többre nem vágyom.

    #655
     Névtelen

    Kedves Viktória!

    írod:
    “Látod Ida ott kezdődik a kettőnk hite közötti hatalmas különbség, hogy Te a vallások mese istenségét ismered, mert olvastad.”

    Nem Viktória, én nem a “mese vallásom” Istenét ismerem, hanem a mindenható, Teremtő Istent, és az Ő Fiát, az Úr Jézus Krisztust. És nem azért, mert olvastam. Hanem először döntöttem ( arról, hogy amennyiben létezik, akkor én az övé akarok lenni, azután találkoztam vele, hittem, megtértem, és én csak utána olvastam róla! De erről már beszéltem!

    írod:
    “egyébként ez a legképtelenebb kitalációja minden vallásnak, hogy a Teremtő Istenünk alkotta az univerzumot is…..?”

    Szerintem pedig az a legképtelenebb kitaláció, hogy ennyi teremtő lenne az univerzumban, ahány bolygó, hold, csillag, és stb van! Gondolom, azok , akikkel találkoztál ezt mondták neked. Ha végig gondolod, hogy mennyire bonyolult a teremtés, és mennyire minden összhangban van egymással az univerzumban is, akkor te sem gondolhatod azt másképpen szerintem, hogy lenni kell valahol egy “főnöknek”, aki mindezeket összehangolta/ja. Ha minden “teremtő” bolygó, csillag, hold, nap, stb, csak úgy menne amerre neki tetszik, és ahogyan gondolja, akkor egy percig se állana fenn az univerzum! Ráadásul , hozni kellett valakinek természeti törvényeket ( fizikai, kémiai, matematikai, biológiai, stb ), méghozzá jó sokat, és egymással klappolókat, amely által az egész összeállt, és működik!
    Ha ezt, a földnek, napnak, csillagoknak, holdnak, bolygóknak kellett volna megalkotni, és összhangba hozni ( pl már csak ha a köztük lévő vonzás és taszítás, gravitáció, centrifugális, vagy centripetális erőket nézzük, a többiről már ne is beszéljünk), akkor még mindig csak a vitánál tartanának! De ennek végiggondolását rád bízom.

    írod:
    “Akkor mekkora lehetett vajon a vallások szerinti Isten ha a gigantikus csillagokat vagy épp a mi Napunkat is alkotni volt képes?– és miképp alkothatta a földi életet?– talán elektor-mikrószkóppal, az univerzum gigantikus létesítményei után?”

    Hát éppen erről van szó! Milyen bolygóméretű kis teremtőcskék lettek volna képesek erre!

    írod:
    “Az univerzumi láthatatlan Isten ötlete úgy 3 és félezer éves, egy habiru Ábrahám-é volt.
    Ha nem tudta meghatározni az Isten formáját, kinézetét így kitalálta a láthatatlanságot, majd kihelyezte jó messzire az univerzumba. egyébként minden vallás ezt át is vette, mert elég jól bevált!!!”

    írod:
    “A másik hogy figyelmetlenül olvasol. Én azt emeltem ki, hogy Isten, a Teremtőnk egyetlen lelket se semmisít meg!”

    Nem Viktória, én figyelmesen olvasok, csak én az én Istenemről beszéltem! A te “isteneid”, mint mondtam, előszeretettel igyekeznek az embereket mindenféle ötletekkel becsapni. Ez a “bűneid által majd megsemmisülsz” is. De az én Istenem , azt mondja, hogy : És miképen elvégezett dolog, hogy az emberek egyszer meghaljanak, azután az ítélet: És látám a halottakat, nagyokat és kicsinyeket, állani az Isten előtt; és könyvek nyittatának meg, majd egy más könyv nyittaték meg, a mely az életnek könyve; és megítéltetének a halottak azokból, a mik a könyvekbe voltak írva, az ő cselekedeteik szerint.
    És a tenger kiadá a halottakat, a kik ő benne voltak; és a halál és a pokol is kiadá a halottakat, a kik ő nálok voltak; és megítéltetének mindnyájan az ő cselekedeteik szerint. És ha valaki nem találtatott beírva az élet könyvében, a tűznek tavába vetteték.

    írod:
    “ehhez tenném még hozzá nagyon fontos tudni– Ismered te is a gyónást, amikor valaki meggyónja az elkövetett bűneit egy papnak. Na már most Isten akkor se menti fel, se pedig a pap, a bűnei terhe alól, viszont van egy igen nagy előnye a gyónásnak, hogy bár a bűn nem tűnik el a lélek szálról mint történet, viszont minden bűnt általában az emberek gondolatilag letakarnak, hogy ki ne derüljön- a gyónással viszont kitakarja a bűneit, a gyónással felszabadulhat a lélek és ha utána többé nem is követi el, akkor a lélek könnyebbé válik és a halála után a távozásakor gyorsabbá.”

    Én nem gyónok papnak, Istennek vallom meg a bűneimet, és Jézus vére az, amely elfedezi a megbánt és megvallott bűnöket. Isten onnantól kezdve,( hogy én megbántam, és megvallottam azokat, és Jézus vére , mint a bűnökért való áldozat vére, elfedezi azokat) nem “emlékezik” rá többé. Vagyis, nem fogja azokat többé felróni nekem (ha végig megmaradunk Krisztusban, a belé vetett hitünkben). A mi Urunk sűrű vére takarja azokat, és az Ő vére az, amely megtisztítja a mi lelkiismeretünket!

    írod:
    “minden ember saját életével, cselekedeteivel, előre meghatározza lelkének sorsát. ”

    Igen, ez így van! De van egy örömhírünk! Jézus Krisztus meghalt a mi bűneinkért , saját testében felvíve azok büntetését a keresztre, és feltámadott a mi üdvösségünkért! Hogy aki elfogadja Isten kegyelmi ajánlatát, amelyet Őbenne készített az embereknek, azok ne menjenek örökké tartó szenvedésre a bűneik miatt, hanem Őbenne és Őérette vehessék Istentől bűneik bocsánatát, és általmehessenek az örök életre! Sőt, több az annál, még magát Krisztust is megnyerik, személyes kapcsolatba kerülvén Isten Fiával, a Szent Lélek Isten által! És Őáltala szabad bemenetelünk is van az Atya Istenhez, a menynek és földnek, és mindeneknek a teremtőjéhez, Akinek hála és dicsőség örökkön-örökké, amiért ennyire szeretett bennünket, hogy az egyszülött Fiát adta értünk, hogy bűneink megbocsáttassanak, és örök életet nyerjünk általa! És még ennél is többet tett, mert Őt is nekünk ajándékozta, Aki betölti szívünket, szellemünket!

    írod:
    “A Jézussal kapcsolatos írásodhoz azt tenném hozzá, hogy személy szerint Én soha senkit nem terhelnék a bűneimmel. Ha valaki bűnt követ el, az vállalja annak következményeit, itt az életben, majd a halál után is! ez az én igazságom!”

    Igen, sokan vannak így, ahogyan te is , kedves Viktória! De az örömhír valóban csak azoknak szól, akik bánják az elkövetett vétkeiket, bűneiket. Akik szerették volna azokat visszacsinálni, ha lehetséges lett volna! Azoknak, akik nem büszkék azokra, amiket elkövettek! Azoknak, akik elég alázatosak ahhoz, hogy kérjék Istentől bűneik bocsánatát, ha már egyszer lehetőség van azok megbocsátására, eltörlésére. Azoknak, akik felismerik azt, hogy Isten milyen alázatos, és szeretetteljes volt az emberrel kapcsolatosan, hogy ahelyett, hogy simán csak letörölte volna a “palettáról”, készített az embereknek “mentőcsónakot” a Jézus Krisztusban, amely , Aki által megmenekítheti őket! Amely által magához fogadhatja őket, és szeretheti őket! És magához méltóvá tisztíthatja őket!
    De mivel, Isten gyülöli az erőszakot, ezért mindenkinek szabad akaratot adott, hogy eldönthesse, hogy akarja-e, elfogadja-e! Aki igennel felel, azt magához fogadja, aki nemmel, annak döntését tiszteletben tartja! Aki elég jónak, és “vagánynak” tartja magát ahhoz, hogy az ítéletnél majd megálljon a Szent Isten előtt, felvállalván karakánul bűneit, és azok büntetését( a kegyelmét, amelyet a Fiában adott visszautasítván, amely által elkerülhette volna eme lépést ), megteheti!

    írod:
    “Milyen kényelmes képzelgés kiválasztunk valakit, történetesen Jézust és a keresztény emberek egy BŰNBAKOT alkottak belőle, aki majd megszenvedi helyettük ami járna büntetés vagy valamiképp kiügyeskedi a bűnhődés elmaradását… nem igaz?? ez olyan undorító emberi tulajdonság!”

    Nem, nem mi alkottunk Belőle bűnbakot, hanem Isten ( természetesen Vele egyetértésben!), azért, mert szeret bennünket ( valamiért)! És azért rakta Rá bűneink büntetését ( ami nekünk járna), hogy megbocsáthasson nekünk az Ő áldozata révén, és azt adhassa nekünk, ami Neki jár! Hogy részesülhessünk mindabból, amit Jézus kiérdemelt engedelmességével Istentől! Ha elfogadjuk! Mert Jézus nem azért jött a földre, hogy uralmat, hatalmat, dicsőséget, vagyont, vagy bármi mást szerezzen, hanem egyetlen vágya az volt, hogy lelkeket mentsen az Atya számára ! Akinek mi, emberek vagyunk a “gyengéi”, minden teremtmény közül! ( Bár természetesen minden teremtményét szereti!)

    írod:
    “ez olyan undorító emberi tulajdonság!”

    Csak addig, amíg az ember meg nem ismeri önmagát, és meg nem látja, hogy nincsen az bennem semmi jó! A gonoszból, tisztátalanból pedig hogyan hozhatnék elő tisztát, és jót?!

    írod:
    “A Jézussal kapcsolatos írásodhoz azt tenném hozzá, hogy személy szerint Én soha senkit nem terhelnék a bűneimmel. Ha valaki bűnt követ el, az vállalja annak következményeit, itt az életben, majd a halál után is! ”

    Jézus saját maga vállalta fel a te bűneidet is, és halt meg azok büntetéséért is a kereszten! Mert mint maga is isteni személy, Akiért és Aki által a teremtés történt, maga is szeretett téged! Vagyis a bűneid ára már ki lett fizetve Általa (tehát nem kellene bűnhődnöd miattuk), de ez már csak rajtad múlik, hogy elfogadod-e ! Tied a döntés ( mert Ő soha nem fogja rád erőszakolni ), hogy az örök életet, vagy az örök kárhozatot választod-e! Ha elfogadod, akkor Isten leányává válhatsz, ha elveted ( megveted Krisztus, és ezáltal Istent is) , akkor a kárhozat gyermeke maradsz.

    írod:
    ” ez az én igazságom!”
    Nem biztos, hogy a saját igazságunk elég lesz Isten előtt!

    írod:
    “Pedig írtam de azt is rosszul értelmezted tán? — Milyen Létezés a Teremtő Isten, vagy hogy a Földünk energiája valójában? A halhatatlanság elérése se élet lesz hanem energiaként válik az élet halhatatlanná… S egyszer nagyon sokára, valahol egy élhetővé tehető bolygón újra teremti önmagát, de már Isteni teremtőként… de ez már számomra is csak remény, sejtés egy olyan létezővel szemben, mint a Földünk Isten LELKE, hogy a hatalmas tudata, ezt képes lesz megvalósítani egyszer, hogy a valamikori teremtményei, az egész élet, ne pusztulhassanak ki!”

    Nem értelmeztem rosszul semmit Viktória. Értek mindent, amit írtál. De azét megkérdezném, hogy szerinted, miért is engednének egy másik bolygó “teremtő szellemei, istenei”, egy idegen életformával benépesíteni “teremtésük” “földjét”?! Vagy talán a mi “Földünk Isten LELKE” hatalmasabb, mint más bolygók, napok, holdak, csillagok, stb-k “Isten lelkei”?! Vagy esetleg azoknak nincs is ilyen, csak úgy maguktól jöttek létre, és tudják a törvényeket, amik szerint kell létezniük az univerzumban?!

    írod:
    “Ismétlem nincs Sátán ez csak kitaláció szintén egy bűnbak akire rá lehet fogni a bűneink okát.”

    De van Sátán, még akkor is, ha letagadja magát. Viszont ő nem “bűnbak” , akire a bűneink elkövetését ráfoghatnánk, mert akkor, ha azokért ő lenne a felelős, akkor nem lenne ítélet az embereknek! Sátán csak kísérti az embert, de azt, hogy megtesszük-e azt, vagy sem, arra nincs hatalma rávenni az embereket! Kivéve azokat az eseteket, amikor valamelyik szolgája, szolgái megszállva tartanak valakit. Sajnos erre is van lehetősége, abban az esetben, ha valaki valamilyen ajtót kinyitott neki ( de ez is szabad akarat szerint történt, bár lehet, hogy becsapás által! Vagyis hogy az illető nem feltétlenül volt tudatában annak, hogy mit tesz, amikor olyan erőkkel játszik, amelyeket nem ismer, de “jó bulinak” látszik! Pl ilyenek voltak a szeánszok is! Nem tudom, hogy most is divat-e, de régen volt ilyen “divat”, hallottam róla! Na ezekkel azután rendesen be lehet hozni a családba a démoni erőket! ) ! És ez lehet éppen valamilyen őse az embernek, nem feltétlenül ő maga .

    írod:
    “szóval túl sokat tapasztaltam, és éltem át életem során kedves Ida, és én abban hiszek amíg élek, remélem még vagy 7 esztendőt kaphatok a sorsomtól- többre nem vágyom.”

    Természetesen kedves Viktória, szabad akaratod van, és senki se akar téged erőszakkal semmire rávenni. A mi dolgunk, hogy bizonyságot tegyünk ( elmondjuk) arról amit mi tudunk, láttunk és hallottunk. Ami nekünk kijelentetett az Igazságról. A te döntésed pedig az, hogy leellenőrzöd-e azokat, hogy valóban úgy vannak-e, ahogyan mondtam, vagy hezitálás nélkül elveted azokat. Elszalasztván esetleg egy olyan alkalmat a világegyetem Teremtőjével való megbékélésre, ami lehet, hogy nem adatik többé meg.
    De természetesen, ahogyan Ő is, én is tiszteletben tartom a döntésedet!

    #656
     Névtelen

    Kedves Viktória!

    írod:
    “A másik hogy figyelmetlenül olvasol. Én azt emeltem ki, hogy Isten, a Teremtőnk egyetlen lelket se semmisít meg!”
    Ehhez a témához még annyit szeretnék hozzátenni, ami kimaradt:
    És az ördög, a ki elhitette őket, vetteték a tűz és kénkő tavába, a hol van a fenevad és a hamis próféta; és kínoztatnak éjjel és nappal örökkön örökké. És ha valaki nem találtatott beírva az élet könyvében, a tűznek tavába vetteték.

    Erről pedig elfelejtettem írni:
    írod:
    “Az univerzumi láthatatlan Isten ötlete úgy 3 és félezer éves, egy habiru Ábrahám-é volt.
    Ha nem tudta meghatározni az Isten formáját, kinézetét így kitalálta a láthatatlanságot, majd kihelyezte jó messzire az univerzumba. egyébként minden vallás ezt át is vette, mert elég jól bevált!!!”

    Nem, mint tudod, Ábrahám előtt is voltak már “vallások”. Csak Ábrahám volt az, aki nem volt hajlandó azokat az “isteneket” tisztelni. Nem hitt benne, hogy a kézzel csinált bálványok valóban istenek lennének. Ő volt az a kortársai közül, aki kereste a valódi Teremtőt. Bár a mi Istenünknek mindig voltak papjai a földön, akik ismerték őt ( Pl Melkisédek) , de Isten nem akarta az embereket tudatlanságban, megtévesztésben hagyni önmaga felől. Ezért is választotta ki többek között Ábrámot, akit később Ábrahámnak nevezett el, hogy rajta keresztül, ill gyermekein keresztül megismertesse magát az emberekkel. ( Bár mind a kiválasztás, mind a megváltás terve, még a világ teremtése előtt megtörtént, mert a mi Istenünk mindentudó is.) Sőt, az ígérete alapján, amit még Ádáméknak tett, a Megváltót is az ő magván keresztül akarta behozni a világba! Amit meg is tett!

    #658
     viktória 
    Felhasználó

    Tudod Ida a bűnökkel kapcsolatban ahogy írtad,

    “”Nem, nem mi alkottunk Belőle bűnbakot, hanem Isten ( természetesen Vele egyetértésben!), azért, mert szeret bennünket ( valamiért)! És azért rakta Rá bűneink büntetését ( ami nekünk járna), hogy megbocsáthasson nekünk az Ő áldozata révén,””

    Ha szembesültél volna Vele csak egyszer is, akkor nem vennéd ezt komolyan. A bűn ami az élettörvényeivel szemben elkövetett, az örökre a lélekszálon marad, de az egész életed annak minden mozzanata. Isten nem fog ítélkezni, de trónuson se fog ülni, mert arra képtelen lenne- mint ahogy én is képtelen voltam állni, leülni mozdulatlanná lenni, mert Isten a Földünk Energia alkotta LEKE és az univerzumhoz annyi a köze hogy az Ő teste (FÖLD) is ott keletkezett, és annak törvényei irányítják– vagy is még Ő se maradéktalanul szabad, kötik az univerzum természet törvényei, amit ha valami betart, az- az ENERGIA.

    A Szellemi Isten az egyik Energiája a Földnek és így a lelke is egyúttal.

    Ezért se igaz, az hogy Jézus vére majd lemossa az emberiség bűneit, mert Isten soha nem tenne ilyesmit, Isten a törvényt tiszteli, az egyenességet és senki se áldozna fel és senki vérét el se fogadná mások bűneinek megváltásáért.

    Elmesélek valamit amit átéltem fent észak Németországban. Most mindegy mi okból, de egy november utolsó napján délelőtt, leüvöltöttem Istent. Illetve fel és le üvöltöttem egy parkban, iszonyú mérgemben, mindennek elmondtam amit még a papír is nehezen bírna el, megaláztam, provokáltam aztán dühömet kiadva leültem sirva. Majd elővettem a vázlat füzetemet és a tájról készítettem színes kréta terveket. Visszafelé egy templom mellett haladtam el, a kapu nyitva volt, bementem. Nagyon szép, nyugodt, egyszerű cicoma aranyozás oltár nélküli volt. Az oltár helyén a fal helyett egy hatalmas színes ólomüveg volt a tenger volt rakta és régi típusú nagy vitorlás hajó, csak egy Jézus feszület volt oldalt a székek mellett, semmi több.

    Én előre mentem, letérdeltem az üvegfal előtt és bocsánatát kértem Istennek a szavaim miatt. Besütött a fény a színes hatalmas üvegen pont reám. Levettem a 2 gyűrűmet és oldalt egy kicsi szószékre tettem azzal, hogy fogadd el kérlek és legyen a szolgáidé.
    Ezzel haza mentem ahol akkor ott laktunk. Este lefeküdtünk aludni. Hajnalban arra riadtam, hogy valaki megmarkolja a hajamat és annál fogva felránt…. de rádöbbentem, hogy nem a hajam markolják hanem a lelkem és iszonyú sebességgel zúgtam messzire fel egészen a felhők magasságáig, mert amikor leállított a semmi közepén alattam a felhőket láttam.

    A haragomat megértette, a szavaim miatt nem fedett meg, viszont a tudomásomra hozta, hogy megbocsátást ne akarjak vásárolni, a bűneinkért mindig vállalni kell a felelősséget és következményeit. Senki, még egy pap se!- fel nem menthet egy embert a bűnei alól, se áldozattal, se vérrel, se ajándékozással, mint most te akartál.Ne akarj bocsánatot vásárolni. Amit üvöltöttél aggodalmadból, féltésedből eredt, nem bűnös szándékból. Amit pedig a papnak ajándékoztál, visszakapod. Siessetek haza, és legyen segítségetekre a papnak ajándéka. Tartsátok meg, és induljatok minél előbb, mert beteg leszel az érintésemtől, lelked nagyon erőssé lesz, ami téged beteggé fog tenni… stb. stb.— s mondott még mást is, majd történt valami, amit végig néztem, – majd a lelkem vissza zöttyent a testembe- ránéztem az órára hajnali negyed5 volt.

    Aztán reggel elmeséltem a férjemnek, s miután rájött hova lettek a gyűrűim, a paphoz akart rohanni és visszakérni, – a kérésemre, hogy ajándékot nem illik visszakérni, és az amit átéltem hajnalban, amit te nem igen akarsz elhinni, azt mondta Istennek a Jelenése, hogy visszakapom a gyűrűket. — igy kicsit morogva ugyan, de még várt- aztán váratlanul kopogtak az ajtón és egy pap volt, visszahozta a gyűrűket egy borítékban és letette az asztalra, valamit mondott németül, nem értettük majd köszönt magyarul és elment. Mi álltunk döbbenten, de főleg a férjem csodálkozott. Ez egy város volt és minket szinte senki nem ismert, csak az akinél megszálltunk.

    ennyit a bűnök másra ruházásának reményéről.

    #659
     viktória 
    Felhasználó

    Egyébként a borítékban 2000 márkát találtunk miután elment a pap és a felocsúdtunk és a férjem megnézte a borítékot. S valóban hihetetlen erős lettem, megzavartam rádiót, tönkre ment a elektromos vízmelegítő, megijedtek tőlem a kutyák az utcán és vonyítva elrohantak. Éjjel nappal álltam az állványom mellett és festettem, mert nem voltam álmos, életem legszebb képei lettek és szinte mindenki tudta a környéken már, hogy eladók, vették vitték még meg se száradt. S ez így ment 6 napon keresztül alvás nélkül- még a német altatók se használtak amit az orvos adott akihez elmentek hogy segítsen. Főztem a családomra, vásároltam takarítottam és festettem éjjel és nappal.

    Hetedik napon elindultunk haza- estére itthon egy kórházba mentünk és infúzió csöpögött és végre el tudtam aludni. De még két éven keresztül, azt is érzékeltem ha a szomszédban valakinek fájt a feje, vagy három zárt ajtó mögött aludtunk de én felébredtem és tudtam, hogy egy betörő próbálgatja a kulcsait és beakar jönni… a férjem kiszaladt felrántotta az ajtot és ott állt kezében kulcs csomóval a pasas.. aztán úsgyi elmenekült….

    Szóval ennyit a bűnökkel kapcsolatban…

    #660
     Névtelen

    Kedves Viktória!

    Sajnálom!

12 bejegyzés megtekintése - 1-12 / 17

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

Kapcsolat

Most nem vagyok gépnél. Írj, ha kérdésed van! :)

Küldés folyamatban

©2024 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

vagy    

Forgot your details?

Create Account