Zeitgeist leleplezés

Címkézve: 

Ennek a témakörnek tartalma 4 hozzászólás, 3 résztvevő. Utolsó frissítés:  Levente 10 éve, 7 hónapja telt el.

 • Szerző
  Bejegyzés
 • #542
   Thea 
  Adminisztrátor

  A Zeitgeist mozgalom és film leleplezésével kapcsolatos anyagok.

  #543
   Thea 
  Adminisztrátor
  #544
   Névtelen

  Igen ez igaz, csak sajnos azt is látnunk kell, hogy miután a kereszténység állam vallássá, ill végül világvallássá vált, és Sátán beépítette az embereit, akik valóban ” a hatalom iránti ( főleg saját hatalmuk iránti) vak engedelmességre kényszerítették a híveiket”, sajnos a kereszténységről, már nem az őskereszténység jut az emberek eszébe! Szóval, most Sátán éppen azt a vádat hozza fel a kereszténységgel szemben,ami az Ő munkája volt, ill ma is az , az egyházban! Mert sajnos a “Jézus nevében” , ill “Isten nevében” elkövetett népirtások, gyilkosságok, hadjáratok, háborúk, kegyetlenkedések , hatalmi játszmák, ill az összes többi, hiába Sátán munkája volt, az akkor is úgy maradt meg az emberek gondolkodásában, mint a “kereszténység bűnei”!
  Márpedig tudjuk, hogy a nem hívő ember nem tud a a vallás, és a valódi kereszténység között különbséget tenni!

  #546
   Thea 
  Adminisztrátor

  Ez így van, de az elemzett film a Bibliát támadja és vádolja “plágiummal”.

  #547
   Névtelen

  Persze, ismerem! De hát tudjuk, hogy ki, milyen erő áll mögötte. Csak azért írtam, amit írtam, hogy sajnos, ha a látható “egyházat” nézzük, akkor sajnos vannak olyan “érvek” abban a filmben, amelyeknek hitelt adnak azok az emberek, akik csak azt látják!
  Azt meg tudjuk, hogy azt, hogy csak a Biblia igaz, és csak az az Isten beszéde, azt csak személyes isteni kijelentés által tudjuk mi is! Hiszen nekünk is a Szent Lélek jelentette ki azt az igazságot, és ugyan Ő, annak tartalmát is.

  Luk. 10,21
  Azon órában örvendeze Jézus lelkében, és monda: Hálákat adok néked, Atyám, mennynek és földnek Ura, hogy elrejtetted ezeket a bölcsek és értelmesek elől, és a kisdedeknek megjelentetted. Igen, Atyám, mert így volt kedves te előtted.

  #549
   Levente 
  Felhasználó

  Csak egy újabb konteó a sok közül nem szabad jelentőséget tulajdonítani neki. Akit meg az ilyenek képesek befolyásolni, az kicsit meg is érdemli, hogy az orránál fogva vezetik mint egy birkát. A kereszténységet sosem tudják megcáfolni, hazugságokkal meg pláne nem, ezt én nevetségesnek tartom, még ha az ellenség terve is volt nem emberé, szánalmas próbálkozás, kétségbeesetten az ördög már több ezer csatornáját felhasználja, hogy összezavarja az emberiséget, az efféle módszer is egyik kedvelt módszere. Sok Illuminati-val foglalkozó fórumokra is oda-oda téved egy öszvér (már bocsánat) és jön ezzel az igeszöveggel amit fentebb a kritika első soraiban is olvashattunk, és magyarázza azt, hogy a vallás egy hazugság holott aki ezt gondolja él hazugságban. Tipikus példája annak, hogy a sátán próbálja bemocskolni az Istent, és magát akarja bemutatni mint megmentőt…
  Na persze 😀

6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

Kapcsolat

Most nem vagyok gépnél. Írj, ha kérdésed van! :)

Küldés folyamatban

©2024 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

vagy    

Forgot your details?

Create Account