csodák, jelek és szeretet

Címkézve: , ,

Ennek a témakörnek tartalma 3 hozzászólás, 3 résztvevő. Utolsó frissítés:  Hanna 9 éve, 5 hónapja telt el.

 • Szerző
  Bejegyzés
 • #931
   Hanna 
  Felhasználó

  Sziasztok!

  Azon szoktam gondolkozni, hogy miért van olyan kevés csoda és jel az egyházban.
  Mahesh Chavda könyvét kezdtem el olvasni. Címe: A szeretet csodákra képes. A következő sorok nagyon felkeltették a figyelmemet:
  Most azt tanultam, hogy Isten ereje az Ő szeretetében található meg. Amikor Isten elküldött az Állami Iskolába, nem mondta, hogy „az Én erőm és csodáim követeként küldelek”. Azt mondta: „az Én szeretetem követeként küldelek el téged”. Így is láttam magam és ennek megfelelően is imádkoztam a gyerekekért, azt kértem, hogy Isten tegye valóságossá a szeretetét feléjük. A gyógyulások szinte melléktermékként jöttek.

  Fontos, hogy az Úr megoszthassa velünk az Ő szívét és hogy az Ő szeretete lakozzon bennünk!

  Ti mit gondoltok?

  Üdv
  Hanna

  #933
   Névtelen

  Szia kedves Hanna!

  Ezeket az erőket a Szent Lélek osztja ki, és azoknak akiknek akarja! Ahogyan láthatjuk azt, hogy pl az apostolok is csak azok lehettek, akiket az Úr kiválasztott, ugyanígy a csodatévő erők, és a többi is ! Vagyis azon túl, hogy az ajándékokra vágynunk kell, több lehetőségünk nincs, mert vagy megkapjuk őket, vagy nem! Mi szolgák vagyunk, és csak akkor kapunk “kapát” a kezünkbe, ha a “földekre” kell mennünk dolgozni! De, ha mosnunk kell, akkor nem kapát kapunk!
  Viszont természetesen a szeretet, az mindig ott kell, hogy legyen, hiszen az van Istentől, aki szeret….!

  #936
   Thea 
  Adminisztrátor

  Én azt tapasztaltam az Úrral töltött éveim során, hogy amikor hittel kilépünk és engedelmeskedünk, a válasz nem marad el. Nem látunk példát az Új Testamentumban, hogy valaki imádkozott és az Úr ne válaszolt volna. Természetesen az Úr válasza egy adott helyzetre lehet “nem” vagy “várj” is, és mi magunk nem minden esetben látjuk az eredményt.

  Ettől függetlenül számomra a legnagyobb csoda mindig az lesz, amikor egy ember a szemeim előtt fogadja el/be az Urat és megszületik egy új élet. Hiszen a jelek és csodák célja is pontosan ez, hogy lelkeket nyerjünk. Ahogyan Abigail Smith (aki keresztényként rákban halt meg) mondja a videóban, hogy a “csodák csak átmeneti megoldások”. Az igazi és végleges gyógyítást nem ebben a testben kapjuk.

  Tehát Isten megváltó szeretete a legnagyobb csoda! És egyetértek azzal, amit mondasz: a csodák jönnek, ha szükség van rájuk.

  #1056
   Hanna 
  Felhasználó

  Sziasztok!

  Bocsánat, hogy csak most reagálok. Nagyon elfoglalt nyaram lett. Nem felejtem el a témát! Amint több időm lesz válaszolok.

  Az Úr áldjon benneteket!

  Hanni

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

Kapcsolat

Most nem vagyok gépnél. Írj, ha kérdésed van! :)

Küldés folyamatban

©2023 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

vagy    

Forgot your details?

Create Account