Barack Obama

Ennek a témakörnek tartalma 18 hozzászólás, 12 résztvevő. Utolsó frissítés:  ÉVA 7 éve, 9 hónapja telt el.

 • Szerző
  Bejegyzés
 • #319
   Thea 
  Adminisztrátor

  Az Egyesült Államokban egyre több ember gondolja, hogy a jelenlegi elnök, Barack Obama az Antikrisztus. Ti mit gondoltok?

  #320
   Sharky 
  Felhasználó

  Sziasztok!

  Akkor vitainditonak bemasolom a temaval kapcsolatos videokat ide is:

  Lehet-e Obama az Antikrisztus? Az amerikai hivok jo resze ezt gondolja.
  De assunk melyebbre, hogy miert is:

  Az Antikrisztusra vonatkozo 16 profeciabol 14-et Obama mar betoltott:

  https://www.youtube.com/watch?v=v8odwxt8t-c

  Az Uj Vilagrend “Megvaltoja” Barack Obama:

  Jezus kimondta az Antikrisztus nevet? (Barack Obama)

  19-bol 12 jel Obamara utal a Bibliaban:

  Obama tagadja es tamadja Jezust:

  Es a legerdekesebb!!!
  Bibliai gemmatria. A szamok azt mondjak, Obama az Antikrisztus:

  https://www.youtube.com/watch?v=AI6Q8dzj07Y

  Hogy ha lehet elhitesse meg a valasztottakat is??

  #321
   Ditke 
  Felhasználó

  Üdvözletem!

  Igen, én is így gondolom!

  http://www.szolnokigyulekezet.hu/home/index.php?option=com_content&view=article&id=43:nagyon-erdekes-dolgok&catid=28&Itemid=252

  Nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél!
  És már most Istenítik, mi lesz később?

  #323
   Thea 
  Adminisztrátor

  Én nem vagyok meggyőzve, de nem is zárkózom el a lehetőség elől. 🙂
  Inkább az eseményeket figyelem, mert azok szerintem árulkodóbbak lesznek.

  Az Antikrisztusról olvasható tulajdonságok szerintem nagyon sok emberre igazak, hiszen sokan követik az általa képviselt elveket. Az ördögnek csupán egy “hajlandó” ember kell, hiszen az irányítást ő veszi majd át.

  #324
   Aaron 
  Moderátor

  Szia Sharky!

  Én nem zárkózom el annak lehetőségétől, hogy Obama az antikrisztus, de azt hiszem ezt egyszer már említettem neked, hogy Dániel 11 szerint nem látom Obamát egyelőre az északi király szerepében, aki majd megtámadja Izraelt (észak felől). A fejezet szerint egyértelműen az északi király az antikrisztus:

  Dániel 11:31
  És seregek állanak fel az ő részéről, és megfertéztetik a szenthelyet, az erősséget, és megszüntetik a mindennapi áldozatot, és felteszik a pusztító útálatosságot.

  11:36
  És a király a maga tetszése szerint cselekszik és felfuvalkodik és felmagasztalja magát minden isten felett, és az istenek Istene ellen is vakmerőn szól, és szerencsés lesz, mígnem betelik a harag; mert ami elhatároztatott, az végre is hajtatik.

  #379
   márton Ági 
  Felhasználó

  Sziasztok!

  Most olvastam, hogy Snowdent javasolták Nóbel békedíjra.
  Szerintem elgondolkodtató, 2012-ben az EU kapta. A jelöltek listáján az 1930-as években Hitler is volt jelölt. De ez csak szerintem.
  Snowdent, most mint egy hőst, úgy kezelnek. De lehet, hogy nem lesz igazam…..

  #441
   Szabi 
  Felhasználó

  Az Antikrisztus

  Az Antikrisztus nagyon rövid időn belül ismertté teszi magát, mint a béke embere, aki a legcéltudatosabb béketervet fogja létrehozni a Közel-Keleten.

  Ők most készítik fel az Antikrisztust az ő nagyszerű fellépésére. Eközben az ördögi terv folytatódik az Én Nevemben történő hazugságok tanítása által, becsapván az ártatlanokat. Azoknak mondom közületek, akik nem fogják elfogadni az Igazságot: tudnotok kell, hogy ez az idő elérkezett. Ha ti most nem tudjátok elfogadni az Igazságot, és valóban szerettek Engem, akkor Én olyan Kegyelmeket fogok adni, hogy felismerjétek azt.

  Oly sokan nem tudják felismerni ezt az oly gondosan palástolt gonosz tervet, de ami mégis kibontakozóban van a szemetek előtt, ahogyan az meg volt jövendölve. A Szentírás sohasem hazudik. Az Én Szavam az Igazság. Az Igazság a ti mentőköteletek az üdvösség felé. Ha elfogadjátok a hazugságokat, melyeket az Egyházamban azok adnak nektek, akik nem az Én Nevemben jönnek, akkor nagy sötétségbe fogtok zuhanni, és az a gonoszság, hogy az okkult gyakorlatokban – melyeket az Én Nevemben mutatnak be – részt kellene vennetek, fel fog falni benneteket – így el fogtok veszni a Számomra.

  Amikor a hamis béke létrejön, nagyon hamar elkezdődnek a tervek a Zsidók megsemmisítésére. Miközben a fenevad vadul megtámadja Izraelt, a Hamis Próféta eltünteti Jelenlétemet és becsapja nemcsak a Katolikusokat, de minden Keresztényt és minden vallást is, annak érdekében, hogy a fenevadat az Egy Világvallás leple alatt bálványozzák.

  Amennyiben ez az Üzenet félelmet kelt a lelketekben, akkor tudnotok kell, hogy az Én szándékom az, hogy semmit se rejtsek el előletek, ami elpusztíthatna benneteket. Mindaz, ami fontos, hogy maradjatok hűségesek Tanításaimhoz, és imádkozzatok Védelmemért. Amikor teljesen átadjátok magatokat Nekem, Jézusotoknak és arra kértek Engem, hogy vezesselek titeket, akkor minden rendben lesz.

  Védelmem szárnya alatt foglak tartani benneteket – mindazokat közületek, akik nem térnek el az Igazságtól.

  Jézusotok

  Az Antikrisztus

  Ennek az undorító csalónak sok gyermekem fog áldozatul esni. Legyetek résen. A világban úgy fogják őt megismerni, mint a szeretet, a béke és a harmónia hírnökét. Az emberek térdre fognak előtte borulni és imádni fogják őt. Megmutatja majd nektek hatalmát és ti azt hiszitek majd róla, hogy ő isteni eredetű. De ő nem az. Olyan módon fog benneteket oktatni, ami időnként furcsának fog nektek tűnni. Az igaz hitűek tudni fogják, hogy ő nem a világosságból való. Kérkedő, nagyszerű fellépése elrejti merő gonoszságát. Büszkélkedése és magamutogatása által mindenki azt hiszi, hogy ő az igaz szeretet és az együttérzés megszemélyesítője. E mögött a látszat mögött pedig tele van gyűlölettel gyermekeim iránt. Kacag a csukott ajtók mögött.

  Gyermekeim, rémesen össze fog zavarni benneteket. Ő, hatalom-teljes, határozott, humoros, gondoskodó, szeretetteljes emberként fog megjelenni, és úgy fognak rá felnézni, mint egy megmentőre. Mindenkit vonzani fog szép arckifejezése, de ez hamarosan megváltozik.

  Rettenetes kárt okoz majd a világban és sok embert fog megölni. Terrorcselekedetei mindenki számára világossá fognak válni. Le fogja rombolni önállóságotokat, és közreműködni fog a jegy – az állat jegye- felvételében.

  Ti, gyermekeim erősek kell legyetek. Ne vegyétek fel a jegyet, mert ha ezt teszitek, akkor az ő gonosz, hipnotikus befolyása alá kerültök.

  Sokan fognak Irántam való hitükért meghalni. Ne féljetek, mert ha Értem, Bennem vagy Velem szenvedtek, akkor ti kiválasztottak vagytok. Imádkozzatok, imádkozzatok, hogy az ő rémuralmának ne vessétek alá magatokat. Álljatok fel és harcoljatok Értem.

  Ne hagyjátok, hogy az Antikrisztus meggyőző bájai által győzedelmeskedjék lelketek fölött. Hagyjátok, hogy karjaimba vegyelek benneteket, hogy Isteni Irgalmasságom által ringassalak titeket, hogy az Igazságért való harchoz erőt adhassak nektek. Irántatok való szeretetem sohasem fog kihalni.

  Sohase válasszátok az Antikrisztus útját, mert különben elvesztek számomra. Nagyon nehéz lesz, de segítségül gyermekeimnek sok – sok utat fogok megmutatni, hogy szenvedéseiket enyhítsem.

  Menjetek és imádkozzatok Isteni Irgalmasságomért és készüljetek fel a végső harcra.

  Jézus Krisztus, Népem Királya, Megváltója és Igazságos Bírója

  #483
   Bodolur 
  Felhasználó

  Sziasztok!

  Úgy vélem, hogy nem kell azon gondolkodnunk, hogy ki az Antikrisztus, mert úgysem tudhatjuk, amíg fel nem fedi magát. Sok-sok személy van, akire ráillene, ám ne feledjük, hogy egy nagyon népszerű, mindenki által kedvelt, köztiszteletben álló személyiség lesz az.

  Szabi!

  Neked pedig azt javaslom, hogy ne írogass Krisztus nevében, mert Te nem Ő vagy, és nagyon nagy bajba kerülhetsz emiatt…

  #487
   Névtelen

  Szia Bodolur!

  Az AK-ról azt írja az Ige:2 Thess. 2,9 A kinek eljövetele a Sátán ereje által van, a hazugságnak minden hatalmával, jeleivel és csodáival,
  És a gonoszságnak minden csalárdságával …

  vagyis, jelek, csodák, hazugságok … ( Tehát felísmerhető kell, hogy legyen ez alapján.)

  Szabi pedig a “Nagyfigyelmeztetés” oldalról szedi ezeket az “üzeneteket”. A másik helyen, ahol éppen ez a témakör ( amire te is írtál) már felraktam neked azt a linket, ahol olvashatsz róla valamennyit.

  Békesség!

  #488
   Bodolur 
  Felhasználó

  Igen, és írtam is egy kis rövidet oda is… 😀
  Van egyébként egy jó kis könyv a katolikus témához kapcsolhatóan.
  Nem tudom találkoztál-e vele.
  A címe: Katolikus voltam
  Szerző: Tony Coffey (korábban katolikus teológiát végzett, ám a Biblia olvasása közben rádöbbent az igazságra)
  Leírja a különbségeket, stb…

  #489
   Bodolur 
  Felhasználó

  2 órás munkám veszett kárba. Írtam Molitva megjegyzésére, illetve az általa kirakott linkben jelölt oldalra reagálásokat, jól kidolgozva, igékkel alátámasztva, és nem küldte el, sőt már nem is enged írni oda… 🙁

  #490
   Bodolur 
  Felhasználó

  Bocsánat, 1 órát akartam írni…

12 bejegyzés megtekintése - 1-12 / 19

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

Kapcsolat

Most nem vagyok gépnél. Írj, ha kérdésed van! :)

Küldés folyamatban

©2022 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

vagy    

Forgot your details?

Create Account