Gyógyítás – gyógyulás

Címkézve: 

Ennek a témakörnek tartalma 1 válasz, 2 hozzászóló. Utolsó frissítés: viktória adatlap-képe viktória 4 év, 11 hónap.

 • Szerző
  Bejegyzés
 • #567
  Thea adatlap-képe Thea 
  Kulcsmester

  Betegeket gyógyítsatok, poklosokat tisztítsatok, halottakat támasszatok, ördögöket űzzetek. Ingyen vettétek, ingyen adjátok. – Máté 10:8

  #586
  viktória adatlap-képe viktória 
  Résztvevő

  Minden embernek akinek a lelke erős, gyógyító képességgel rendelkezik. Ez független a vallásosságtól.

  De másokat gyógyítani, veszélyes mert maga a gyógyító is megbetegedhet egy idő után. A gyakorlatban a kéz kisugárzásával gyógyítanak– s e miatt betegszik meg maga a gyógyító is egy idő után, mert a kezünkön vannak azok a lélek-energia szálak amelyek közvetlenül erősítik, vezérlik a szívet a tüdőt az erek rugalmasságát– s ezek fognak alattomosan észrevétlenül legyengülni- drámai hirtelenséggel betegségként mutatkozni.

  Tehát a gyógyító képességhez nem szükséges misztifikálni- ezt a képességét az emberi faj a világ számtalan helyén több ezer évvel ezelőtt már ismerte. De valamikor azt gondolták az ilyen gyógyítással bírók sámánok vagy varázslók, hogy a szellemvilág segít be– ezért találtak ki különböző rituálékat áldozatokat az isteneiknek vagy a szellemeknek.

  De ha az ember megismerné önmagát és azt hogy minek köszönheti hogy élő, akkor rájönne arra hogy önmagát is képes lehet gyógyítani– még pedig a saját lelkével, mert a lélek energia szálak összessége és azon születik az érzelmi töltéssel a gondolatunk.
  ezért van az, hogy a saját gondolatunk elpusztíthat bennünket de a saját gondolatunkkal meg is gyógyíthatjuk magunkat.

  Próbáljátok csak ki– a Gondolattal oda mehettek önmagatokon vagy önmagatokon belül ahova csak akartok— megmasszírozhatjátok a szíveteket, de meggyógyíthatjátok a szerveiteket is ha gyulladás vagy még súlyosabb betegség érte.

  Próbáld ki képzeld el azt hogy a gondolati ujjaddal odanyúlsz a szádhoz és körkörösen simogatni kezded- ezt addig kell gyakorolni amíg nem érzitek az elektromos bizsergést a szátokon– ha sikerült akkor már bárhova eljuthattok önmagatokon a gondolattal.

  Ördögöt üzni?- mint az ókori ember gondolta?– nem az ördög, mert ördög mint szellemlény nem létezik, az ördög az mindig bennünk keresendő;- a rossz és helytelen gondolataink azok amelyek ellenünk fordulhat!!

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2

Be kell jelentkezni a témakör megválaszolásához.

Kapcsolat

Most nem vagyok gépnél. Írj, ha kérdésed van! :)

Küldés folyamatban

©2018 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

vagy    

Forgot your details?

Create Account