A torinói lepel

Ennek a témakörnek tartalma 0 hozzászólás, 1 résztvevő. Utolsó frissítés:  ÉVA 9 éve, 1 hónap telt el.

 • Szerző
  Bejegyzés
 • #1354
   ÉVA 
  Felhasználó

  Kedves Testvérek
  márciusban került fel a netre így ez a film. Nem a képmás fürkészése, hanem az Úr szenvedésének látható – megmaradt, “ráégett” – jelei azok, ami miatt szerintem többeket érdekel. Viz László könyve foglalkozik ezzel részletesen: a különböző tudományok képviselői egybehangzóan állítják mindazt, ami beazonosítja az Úr Jézus valódi halotti leplévé: megállapították – többek között – hogy Jeruzsálemből származik pollenvizsgálat alapján (akkoriban nőttek azon a vidéken azok a növények, melyek rajta hagyták szemcséiket) a textília szövése az akkori időket jelzi, és a mód, mellyel a keresztre szegezés történt, beleértve a római katonák által a korbácsokkal okozott sebeket … és a töviskoronát … mind-mind megtalálható (negatívban) a leplen, mely akkor vált láthatóvá, amikor a XIX.század végén lefényképezték (és a fénykép negatívja adta a pozitív képet).
  Sokáig Konstantinápolyban volt a lepel, előtte gyertyák égtek … ugyanis már a “negatív” is kirajzolta ALAKJÁT és a keresztények eltették, őrizték … (a pollenvizsgálatok még azt az utat is “jelzik” amerre a leplet a hagyomány szerint vitték). Közben volt egy olyan radiokarbon vizsgálat, mely későbbre tette a “keletkezést” ám ezeket a közben felmerült ellentmondásokat is kiszűrték.

  A tűz, melytől meg tudták védeni – ez alatt összehajtva volt, innen a viszonylag szabályos rombusz alakú foltok – vízzel, mégis olyan széleket hagyott, melyen ugyanúgy “pörkölődött” az anyag mint ahogyan a képmás létrejött 🙂 ! Alleluja ! A tudósok közül sokan hitre jutottak, egyenesen a feltámadás BIZONYÍTÉKÁT látják benne 🙂 https://www.youtube.com/watch?v=EwK_cpQOYXY az “ötödik” evangéliumot.

  Imádunk Téged Krisztus és áldunk Téged mert szent kereszted által megváltottad a világot !

  • A témakör módosításra került: 9 éve, 1 hónap telt el- ÉVA.
1 / 1 bejegyzés megtekintése

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

Kapcsolat

Most nem vagyok gépnél. Írj, ha kérdésed van! :)

Küldés folyamatban

©2023 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

vagy    

Forgot your details?

Create Account