A civilizációs konstans

Ennek a témakörnek tartalma 1 hozzászólás, 2 résztvevő. Utolsó frissítés:  ÉVA 9 éve, 8 hónapja telt el.

 • Szerző
  Bejegyzés
 • #680
   silent_peterqe 
  Felhasználó

  Bevezetés:

  Hívőnek vagy nem hívőnek lenni: szabad akarat kérdése, egy dolgot azonban érdemes észben tartani: Isten létezik, nem venni róla tudomást balgaság. Vágyaink, reményeink és cselekedeteink legfőbb mozgatórugója, a “modern civilizáció” alapja: egy mélyen a (kollektív) tudatalattinkban lakó program, amelynek segítségével az emberiség eljuthatott jelenlegi állapotába. Az eszköz, amely segítségével az emberiség képes az együttélésre és fejlődésre.

  Vallásosnak lenni: szabad akarat kérdése. Akarok-e egy olyan rendszert táplálni, amely “boldog” rabszolgákat termel azzal a céllal, hogy “Isten programját” sohase legyenek képesek megérteni?

  “-Valami nincs rendben világgal” Sokak válnak útkeresőkké ezután a könnyű(?) felismerés után. Százával állnak rendelkezésre a válaszok a kérdező nyugtalanságának lecsitítására. Ebben a fórumban én a legnehezebb útról szeretnék beszélgetni, amely az Isten-program megértéséről, az eredendő bűn felismeréséről és annak rendszer szintű kiküszöböléséről szól. Az utat Jézus már megmutatta, ideje lenne megérteni.

  Ha nálad már ez a témaindító bejegyzés is kivágta a biztosítékot, akkor a jövőbeni párbeszéd itt valószínűleg nem neked szól. Aki viszont elég elszánt és bátor, az remélem sok mindenre választ fog kapni. Egy dolgot viszont nagyon fontos tudnod: ha végiggondolod majd az itt leírandó összefüggéséket, tanácstalanul állsz majd a világgal/saját vallásosságoddal szemben, a “bejáratott” válaszok értelmüket vesztik.

  Hogy miért a gazdaság topic? Nemsokára kiderül 🙂

  #1359
   ÉVA 
  Felhasználó

  Mikor derül ki? Merre vagy ? Várunk 🙂
  Éva

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

Kapcsolat

Most nem vagyok gépnél. Írj, ha kérdésed van! :)

Küldés folyamatban

©2024 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

vagy    

Forgot your details?

Create Account