Ima

Időpont kijelölés

Ennek a témakörnek tartalma 4 válasz, 2 hozzászóló. Utolsó frissítés: ÉVA adatlap-képe ÉVA 4 év, 5 hónap.

 • Szerző
  Bejegyzés
 • #1372
  Thea adatlap-képe Thea 
  Kulcsmester

  Jelöljük ki az ima napját és időpontját.
  Hétköznap vagy hétvége?
  Reggel, napközben vagy este?

  #1382
  ÉVA adatlap-képe ÉVA 
  Résztvevő

  Hogy gondolod technikailag? Be kell jelentkezni – online kell lenni – és ha igen, akkor írásban is mondhatunk/kell (adnunk valami jelet) imát ?

  Előre beszéljük meg hogy itt leszünk – hogy legyenek itt legalább négyen (?) – míg mások utólag is bekapcsolódhatnak (elolvashatják)? Vagy, az írás után törlésre kerül mert odafenn úgyis fel van jegyezve ? 🙂

  Csodálom a kérdést, hétköznap VAGY hétvége ? de inkább kezdjük kevéssel, és majd később fejlesszük tovább. Részt vettem már hajnali imán, elég régen megszűnt, hajaj, és a pásztor azt mondta: jöjjünk minden nap egészen addig, míg eljön JÉZUS ! akárhány nagy ámen volt, … nem is folytatom 🙁

  #1383
  Thea adatlap-képe Thea 
  Kulcsmester

  Úgy gondolom, hogy megbeszéljük például, hogy kedden délelőtt 10-től imádkozunk ezért és ezért és mindenki ezt teszi az adott időpontban. Tehát nem kell bejelentkezni vagy fent lenni a neten. A fórum csupán a szervezéshez és az imakérések, javaslatok összegyűjtéséhez szükséges.

  #1426
  ÉVA adatlap-képe ÉVA 
  Résztvevő

  Nagy csend van. Megbeszéltük a dolgainkat?

  Ha nem, akkor lehetne ez az időpont minden nap délután 3 óra ami az Úr Jézus megváltó halálának órája mely végtelen irgalmasságát közvetíti nekünk. Minden imánk Őrajta keresztül jut a Mennyei Atyához.

  #1427
  ÉVA adatlap-képe ÉVA 
  Résztvevő

  Küldöm ezt a néhány soros írást http://divinity.szabadosadam.hu/?p=12325#comments . Talán “abban a bizonyos időpontban” amit megbeszélünk – lehet előtte, utána ahogy már szó is volt róla az október 23. téma alatt – elmondani az Úr imáját ? Valószínű, hogy a Divinity oldalon az elmélkedés folytatódni fog ! folytassuk !

5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5

Be kell jelentkezni a témakör megválaszolásához.

Kapcsolat

Most nem vagyok gépnél. Írj, ha kérdésed van! :)

Küldés folyamatban

©2019 KLEO Template a premium and multipurpose theme from Seventh Queen

Log in with your credentials

vagy    

Forgot your details?

Create Account